Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Ķirbja biezzupa

Ķirbja biezzupa

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g ķirbja
  • 3 kāti selerijas
  • 1 burkāns
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • 5 cm purava baltās daļas
  • 2 mazie iepakojumi liellopa želejas buljona
  • Sāls pēc garšas
  • Malti pipari pēc garšas
  • Ūdens
  • Augstākā labuma olīveļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Ņem katliņu, ielej ūdeni - apmēram 1 litru. Vāra tik ilgi, kāmēr uzvārās, tad pieliek 2 kubiciņus liellopa buljona.
  2. Ūdenī liek ķirbja gabaliņus (bez mizas un sēklām) un nomizotu, smalkos gabaliņos sagrieztu burkānu.
  3. Pēc kādām 10 minūtem pievieno sagrieztus selerijas kātus, purava balto saļu un sagrieztas ķiploka daiviņas.
  4. Vāra 25 minūtes. Pieber maltus piparus un sāli pēc garšas.
  5. Noceļ no plīts un sablendē, līdz pašķidrai putrai līdzīgai masai. Uzkarsē vēlreiz līdz uzmet burbuli.
    Pasniedzot - pārslaka ar augstākā labuma olīveļļu.

    Lai labi garšo!
    Noceļ no plīts un sablendē, līdz pašķidrai putrai līdzīgai m...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgie pelmeņi

Sātīgie pelmeņi

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas