Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Cepta paprika ar kazas sieru

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 lielas sarkanas vai dzeltenās paprikas
  • 2 tomāti
  • 4 ķiploku daiviņas
  • 300 g mīkstā kazas siera
  • 8 ēd.k. olīveļļas
  • 50 g bazilika
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Pārgriež uz pusēm paprikas, atstājot tām kātiņu.
  2. Izgriež serdi un izņem sēklas.
  3. Liek papriku pannā un apcep.
  4. Tomātiem noņem mizu, tos vispirms blanšējot ( uz pāris minūtēm ieliek verdošā ūdenī, pirms tam tomātus sadurstos ar naža galu) un strauji atdzesējot aukstā ūdenī.
  5. Tomātus sagriež katru četrās daļās.
  6. Kazas sieram pievieno olīveļļu, sāli, piparus un divas sasmalcinātas ķiploku daiviņas.
  7. Katrā paprikā pilda sagatavoto kazas sieru, pa virsu liekot tomātu daiviņas.
  8. Sagatavoto papriku liek cepeškrāsnī cepties 180 grādu temperatūrā 30-40 minūtes.
  9. Pa to laiku sasmalcina baziliku un sajauc to ar olīveļļu un sasmalcinātiem ķiplokiem viendabīgā masā.
  10. Kad paprika gatava, to pārsmērē ar pagatavoto bazilika maisījumu.
  11. Liek uz šķīvjiem un dekorē ar svaigām bazilika lapiņām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Apgrieztais ābolu pīrāgs

Apgrieztais ābolu pīrāgs

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas