Gaileņu omlete

Gaileņu omlete
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 200 g gaileņu
  • 4-5 olas
  • 1 neliels sīpols
  • Mazliet piena
  • Pipari
  • Sāls
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

25 min.
  1. Gailenes apcep ar sasmalcinātu sīpolu, līdz iztvaikojis liekais šķidrums.
  2. Pa to laiku sakuļ olas, pielej nedaudz pienu, pievieno sāli un piparus.
  3. Kad gailenes izceptas, pārlej ar olu masu un uz lēnas uguns zem vāka cep, līdz olas sarecējušas.
    Pasniedz ar svaigiem tomātiem un papildina ar zaļumiem.

    Lai labi garšo!
    Kad gailenes izceptas, pārlej ar olu masu un uz lēnas uguns...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi