Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Gaileņu omlete

Gaileņu omlete

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g gaileņu
  • 4-5 olas
  • 1 neliels sīpols
  • Mazliet piena
  • Pipari
  • Sāls
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Gailenes apcep ar sasmalcinātu sīpolu, līdz iztvaikojis liekais šķidrums.
  2. Pa to laiku sakuļ olas, pielej nedaudz pienu, pievieno sāli un piparus.
  3. Kad gailenes izceptas, pārlej ar olu masu un uz lēnas uguns zem vāka cep, līdz olas sarecējušas.
    Pasniedz ar svaigiem tomātiem un papildina ar zaļumiem.

    Lai labi garšo!
    Kad gailenes izceptas, pārlej ar olu masu un uz lēnas uguns...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cepta marinēta līdaka

Cepta marinēta līdaka

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas