Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Biezpiena-mascarpones kūka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Meža ogu biezpiena krēmi ''kārums''[meža ogu],6-8 paciņas[pēc izvēles]
  • Biskvīts,tik daudz cik lielu vēlies kūkas pamatni
  • Cepumi-dāmu pirkstiņi vai selga,vai kādi citi tāda veida,pilnīgi pēc izvēles.kāda paciņa varbūt
  • Mascarpone siers 2 paciņas
  • Meža ogas[avenes,kazenes,mellenes u.t.t.] rotāšanai,virskārtā
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Biskvītu vai nu cep pats/pati vai arī nopērc veikalā gatavo.Izklāj formas dibenā.
  2. Smalki sadrupina cepumus.Pārbārsta pa virsu biskvītam.
  3. Bļodā sajauz meža ogu biezpiena krēmus kopā ar mascarpone krēmu.sajauc viendabīgā masā.
  4. Kārto izveidoto masu pa virsu cepumiem un biskvītam.Izlīdzina.
  5. Pāri visam ber ogas.Tā lai daudz maz nosedzas virsma.
  6. Liek visu ledusskapī uz 3 h,ja vēlas var arī ilgāk.
  7. Dekorē ar piparmētrām,vai vēl ko atsvaidzinošu,pēc izvēles,kas kuram labāk garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas