Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Biezpiena-mascarpones kūka

2007. gada 16. septembris
Foto: māra
Pagatavošana
1 min
1. Biskvītu vai nu cep pats/pati vai arī nopērc veikalā gatavo.Izklāj formas dibenā.
2. Smalki sadrupina cepumus.Pārbārsta pa virsu biskvītam.
3. Bļodā sajauz meža ogu biezpiena krēmus kopā ar mascarpone krēmu.sajauc viendabīgā masā.
4. Kārto izveidoto masu pa virsu cepumiem un biskvītam.Izlīdzina.
5. Pāri visam ber ogas.Tā lai daudz maz nosedzas virsma.
6. Liek visu ledusskapī uz 3 h,ja vēlas var arī ilgāk.
7. Dekorē ar piparmētrām,vai vēl ko atsvaidzinošu,pēc izvēles,kas kuram labāk garšo!
Uz augšu