Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vasaras šašliks

Kolekcijas: Grila ēdienu
Armēņu virtuve
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g jēra vai cūkgaļas
  • 50 g sīpolu
  • 50 g baklažāna
  • 10 g speķa
  • 80 g tomātu
  • 25 g paprikas
  • Sāls pēc garšas
  • Melnie pipari pēc garšas
  • Puravi pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

220 min.
  1. Jēra vai cūkgaļas muguras vai ciskas mīkstumu sagriež apmēram 40 - 50 g lielos gabalos.
  2. Pievieno ripiņās sagrieztus sīpolus, sāli, melnos piparus un rūpīgi izmaisa. Novieto uz trim līdz četrām stundām vēsā vietā.
  3. Tomātus un papriku noskalo, nosusina dvielī, uzdur uz iesma un cep uz karstām oglēm. Gatavos dārzeņus nomizo un pasniedz veselus.
  4. Gaļu uzdur uz iesma un cep uz karstām oglēm. Pasniedzot pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas