Vasaras šašliks

Kolekcijas: Grila ēdienu
Armēņu virtuve

Sastāvdaļas

  • 200 g jēra vai cūkgaļas
  • 50 g sīpolu
  • 50 g baklažāna
  • 10 g speķa
  • 80 g tomātu
  • 25 g paprikas
  • Sāls pēc garšas
  • Melnie pipari pēc garšas
  • Puravi pēc garšas

Pagatavošana

220 min.
  1. Jēra vai cūkgaļas muguras vai ciskas mīkstumu sagriež apmēram 40 - 50 g lielos gabalos.
  2. Pievieno ripiņās sagrieztus sīpolus, sāli, melnos piparus un rūpīgi izmaisa. Novieto uz trim līdz četrām stundām vēsā vietā.
  3. Tomātus un papriku noskalo, nosusina dvielī, uzdur uz iesma un cep uz karstām oglēm. Gatavos dārzeņus nomizo un pasniedz veselus.
  4. Gaļu uzdur uz iesma un cep uz karstām oglēm. Pasniedzot pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi