Medus deserts ar konjaku

Sastāvdaļas

  • (12 porcijām)
  • 6 olu dzeltenumi
  • 100 g medus
  • 70 g konjaka
  • 625 g saldā krējuma
  • 2 mango
  • Zemenes

Pagatavošana

1 min.
  1. Saputo olu dzeltenumus līdz masa kļūst bieza un gaiša. Medu uzsilda ūdens peldē un iejauc olas dzeltenumos, masu visu laiku putojot pievieno konjaku un saputoto saldo krējumu.
  2. Liek formā kas izklāta ar foliju un sasaldē.
  3. Pasniedz ar mango mērci un zemenēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi