Vistas filejas - katrai personai 1-2 filejas atkaribā no filejas lieluma un ēdāja apetītes
skābais krējums - apm 2-3 ēdamkarotes
lociņi
Paprika - jo krāsaināk jo labāk
Tomāts
Siers - var izmantot gan rīvētu, gan sagrieztu plānās šķēlītes
sāls pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
1 min.
vistas filejas sagriež plānas un var vēl biki izklapēt. apcep uz pannas, pievienojot sāli un piparus pēc garšas. saliek apceptās, vēl karstās filejas uz cepešpannas vai atstāj uz tās pašas pannas, ja vien viņu drīkst likt cepeškrāsnī. sagiež lociņus, pieliek biki sāli un sajauc ar krējumu. sagriež papriku mazos kubiņos, tomātus plānās šķēlītēs. uz filejām vispirms uzsmērē lociņus ar krējumu - katrai filejai izmantoju vismaz 2 tējkarotes, tad saber virsū papriku, saliek pāri tomāta šķēlītes un saliek vai saber virsū labi daudz siera. ieliek cepeškrāsnī, kas jau uzkarsēta uz 200 grādiem un cep kamēr siers pilnībā izkusis. ja ir vēlēšanās, var pagaidīt kamēr siers sāk burbuļot un paliek biki brūns - cita garša uzreiz. ņem laukā no krāsns, pasniedz ar kartupeļiem, vai tāpat ar salātiem...