Sākums > Receptes > Salāti

Vācu kartupeļu salāti vienkārši un garšīgi

2007. gada 1. septembris
Foto: Valentīna Mickēviča- Eihvalde
Pagatavošana
1 min
1. Nomizo vārītos kartupeļus un sagriež tos ripiņās nepārāk biezi. Ja kartupeļi ir diametrā pārāk lieli tos var pārgriezt uz pusēm.
2. Tad noloba vārītās olas un sagriež tāpat ripiņās.
3. Ar marinētiem gurķiem rīkojās tāpat, bet ripiņas jābūt plānas, tā ir garšīgāk.
4. Sakapā dilles, pieliek sāli un piparus pēc garšas un pārlej pāri majonēzi.
5. Prātīgi iecilā majonēzi salātos, tā lai kartupeļu ripiņas neizjūk.
6. Izskatās vienkārši un nepierasti, bet garšo debešķīgi. Lieliski garšo kopā ar ugunskurā ceptām desiņām un šašliku, kā arī tāpat.