Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Berlīnes cepumi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 jēli olu dzeltenumi
  • 2 cieti vārīti olu dzeltenumi
  • 60 g cukura
  • Naža gals briežraga sāls
  • 120 g sviests bez sāls
  • 1 ēd.kar. kviešu milti
  • ½ olbaltuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Svaigus olu dzeltenumus ar cukuru saputo, pievieno cieti novārītos, caur sietiņu izberstos olu dzeltenumus un vēl puto. Pielej atšķaidītu briežraga sāli, pārmaiņus ar izsijātiem miltiem, pievieno pārsliņās saplucinātu sviestu. Mīklu viekli samīca, līdz tā viscaur vienādsa un vienā pikā. Uz brīdi noliek vēsumā. Tad izveltenē mīklas desiņas mazā pirksta resnumā (8-10 cm garas) un galiņus pārleik vienu otram pāri. Veido kā kliņģerīšus. Liek uz sagatavotas plāts, pārziež ar pussaputotu olas baltumu un pārkaisa ar rupju cukuru. Cep mērenā siltumā, gaiši dzeltenus. Uzmanīgi noņem no plāts, jo cepumi ir ļoti trausli.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Marinēti kāposti ar gurķiem un burkāniem ziemai

Marinēti kāposti ar gurķiem un burkāniem ziemai

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas