Komentāri
5
Jaunākie
Vecākie
Nekada mizina nav janovelk.Tomatus savara izberz caur caurduri un talak seko Tavs teiktais
Vērtējums
Atbildēt
Paldies Ivi :) Beidzot pēc 6 gadiem kādu atbildi saņēmu :D Es pat biju aizmirsusi šo te, man e pasts atgādināja :)
Būs tad jāpagatavo
Būs tad jāpagatavo
Vērtējums
Atbildēt
Pamanīju laika posmu, kad 2 cilvēki ir uzdevuši jautājumus, - tā laikam ir mūsu nacionālā īpatnība nekad neko nevienam, jo tikai to zinu es. Tālab pateikšu es :)) Viss tā pat kā līdz novelk miziņu, tad izberž caur metāla sietiņu, masu mēra. uz 5 l izberztas sulas ir jāliek 3 pilnas ēdamkarotes cukura un 1 pilnu karoti sāli masu karsē tikai līdz brīdim, kad pamanām ka nupat sāka vārīties, - tas būs 3-5 min.lejam burkās un uz ziemas krājuma plauktiņa:)) Glabāšnas laiks ir sezona līdz nākamajiem tomātiņiem. Lai veicas
Vērtējums
Atbildēt
Cik ilgi sulu drīkst uzglabāt? vai drīkst ar''i nolikt vēsā pagrabā ziemai?
Vērtējums
Atbildēt
vai sula ir burkas japasterelizē?
Vērtējums
Atbildēt