Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
5
Jaunākie Vecākie
Profila foto
Marika Glezere
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nekada mizina nav janovelk.Tomatus savara izberz caur caurduri un talak seko Tavs teiktais
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Linda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies Ivi :) Beidzot pēc 6 gadiem kādu atbildi saņēmu :D Es pat biju aizmirsusi šo te, man e pasts atgādināja :)
Būs tad jāpagatavo
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ivis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pamanīju laika posmu, kad 2 cilvēki ir uzdevuši jautājumus, - tā laikam ir mūsu nacionālā īpatnība nekad neko nevienam, jo tikai to zinu es. Tālab pateikšu es :)) Viss tā pat kā līdz novelk miziņu, tad izberž caur metāla sietiņu, masu mēra. uz 5 l izberztas sulas ir jāliek 3 pilnas ēdamkarotes cukura un 1 pilnu karoti sāli masu karsē tikai līdz brīdim, kad pamanām ka nupat sāka vārīties, - tas būs 3-5 min.lejam burkās un uz ziemas krājuma plauktiņa:)) Glabāšnas laiks ir sezona līdz nākamajiem tomātiņiem. Lai veicas
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Liene
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cik ilgi sulu drīkst uzglabāt? vai drīkst ar''i nolikt vēsā pagrabā ziemai?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Linda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
vai sula ir burkas japasterelizē?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konservējumi

Jaunākās receptes