Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Kabači - žiglie gardumiņi

Kabači - žiglie gardumiņi

FOTO: Depositphotos.com

Baudi kā kārsto uzkodu ar gadu mērci vai pasniedz kā piedevu pie gaļas ēdiena.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 gana liels kabacis
  • Sāls
  • Melnie pipari
  • Kaltēti garšaugi pēc izvēles
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Kabaci pārgriež, izņem seklas, nomizo, bet nedaudz mizas atstāj, lai glītāk un sagriež pusmēnestiņos.
  2. Uzkarsē krāsni līdz 180 grādiem.
  3. Uz cepamās plāts liek kabača kabaliņus, pārlej ar nelielu daudzumu eļļas, uzber sāli, piparus un kaltētos garšaugus - samaisa un vienmērīgi izlīdzina uz pannas.
  4. Cep līdz kabacis ir mīksts, bet nejūk ārā.

    Lai labi garšo!
    Cep līdz kabacis ir mīksts, bet nejūk ārā.

Lai labi garšo...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Uzkodas

Receptes.lv Iesaka
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes