Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Dzērieni Augļu vai ogu kvass

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g augļu vai ogu sulas
  • Divarpus glāzes ūdens
  • 85 g cukura
  • 10 g rauga
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Ūdeni ar cukuru uzvāra,pielej augļu vai ogu sulu, atdzesē līdz 20 - 25 grādu temperatūrai,pieliek atšķaidītu raugu un silta vieta raudzē 6 - 8 stundas.Pēc tam atdzesē un pasniedz vai uzglabā pudelēs.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu uzpūteņa saldējums

Rabarberu uzpūteņa saldējums

Dzērieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas