Augļu vai ogu kvass

Sastāvdaļas

  • 400 g augļu vai ogu sulas
  • Divarpus glāzes ūdens
  • 85 g cukura
  • 10 g rauga

Pagatavošana

60 min.
  1. Ūdeni ar cukuru uzvāra,pielej augļu vai ogu sulu, atdzesē līdz 20 - 25 grādu temperatūrai,pieliek atšķaidītu raugu un silta vieta raudzē 6 - 8 stundas.Pēc tam atdzesē un pasniedz vai uzglabā pudelēs.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi