Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ātrās šniceles

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Apm. 500 g liellopa gaļas
  • 1 mazs sīpols (sarkanais)
  • 1 ābols
  • 1 ēdamk. sinepju
  • 1 tējk. sāls
  • ¼ tējk. melno piparu 2 ēdamk. margarīna vai sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež šķēlēs. Liek uz dēlīša. Izdauza lielos un plānos gabalos.
  2. Nomizo ābolu un sīpolu. Abus sīki sasmalcina. Pievieno sinepes, sāli un piparus.
  3. Uz katras gaļas šķēles liek sagatavoto pildījumu. Pārloka uz pusēm un sastiprina ar koka irbulīšiem. Pannā sakarsē taukvielas, līdz izzūd putas un tās iegūst skaisti zeltainu krāsu.
  4. Šniceles cep no abām pusēm 4-5 minūtes. Pasniedz ar frī kartupeļiem un svaigu dārzeņu salātiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas