Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Apelsīnu salati ar pētersīļiem un burkāniem

Apelsīnu salati ar pētersīļiem un burkāniem

FOTO: Depositphotos.com

Var pasniegt arī kā piedevu pie vistas vai zivs.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 apelsīns
  • 1/4 citrona
  • 1 vidējs burkāns
  • 20 g pētersīļu
  • 20 g saulespuķu sēkliņu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Traukā ar vāku saplūkā pētersīļu lapas un smalki sagriež kātiņus.
  2. Notīra un ar mizojamo nazīti sagriež lentēs burkānu, pievieno pētersīļiem.
  3. Nomizo un sagriež nelielos gabaliņos apelsīnu un ieber traukā.
  4. Izspiež citrona sulu un ar to aplej salātus.
  5. Trauku aizvāko, liek uz dažām stundām ledusskapī, lai salāti ievilktos ar sulu. Visu samaisa.

    Pasniedzot pārber ar saulespuķu sēkliņām.

    Labu apetīti!
    Trauku aizvāko, liek uz dažām stundām ledusskapī, lai salāti...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Labākā soļanka

Labākā soļanka

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas