-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Salāti
-
>
Apelsīnu salati ar pētersīļiem un burkāniem
Var pasniegt arī kā piedevu pie vistas vai zivs.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 apelsīns
-
1/4 citrona
-
1 vidējs burkāns
-
20 g pētersīļu
-
20 g saulespuķu sēkliņu
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
60 min.
-
Traukā ar vāku saplūkā pētersīļu lapas un smalki sagriež kātiņus.
-
Notīra un ar mizojamo nazīti sagriež lentēs burkānu, pievieno pētersīļiem.
-
Nomizo un sagriež nelielos gabaliņos apelsīnu un ieber traukā.
-
Izspiež citrona sulu un ar to aplej salātus.
-
Trauku aizvāko, liek uz dažām stundām ledusskapī, lai salāti ievilktos ar sulu. Visu samaisa.
Pasniedzot pārber ar saulespuķu sēkliņām.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs