Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vista ķiploku mērcē

Vista ķiploku mērcē

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistas stilbiņi, sparniņi, kājiņas
  • 500 ml saldā krējuma
  • 150 ml ūdens
  • 7 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Vistas gaļu sakarsētās taukvielās apcep līdz teju gatavībai.
  2. Notīra ķiploka daiviņas, sasmalcina - izmanto nazi nevis spiedi.
  3. Kad vista apcepta, liek katliņā, pārlej ar ūdeni, pievieno sāli un piparus, sautē 15 minūtes.
  4. Kamēr vista sautējas, uz pannas viegli apcep sasmalcinātos ķiplokus, līdz sāk just gaisā ķiploka aromātu. Svarīgi nepiededzināt, citādāk ķiploks kļūs rūgts.
  5. Kad ķiploks apcepts, liek katliņā pie gaļas, pievieno saldo krējumu un visu uzvāra. Pēc nepieciešamības papildina vēl ar sāli un pipariem.

    Lai labi garšo!
    Kad ķiploks apcepts, liek katliņā pie gaļas, pievieno saldo...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Avokado bekona kažociņā

Avokado bekona kažociņā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA