Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Šampinjonu krēmzupa svētkiem ar portvīnu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 l svaigu šampinjonu
  • 2 ēd.k sviesta vai margarīna
  • 2 - 3 ēd. kviešu miltu
  • 1 cl buljona
  • 2 dl saldā krējuma
  • 2 ēd.k heresa vai portvīna
  • Sāls un melnie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. šēnes noskalo, notīra un sīki sagriež.
  2. tās liek zupas katliņā un apcep sviestā vai margarīnā.
  3. pārkaisa ar miltiem un rūpīgi samaisa. tad pamazām pievieno buljonu un vāra apmēram 10 min
  4. pievieno saldo krējumu. bagātina ar heresu vai portvīnu ja nepieciešams, pieliek sāli un piparus.
  5. krēmzupu pasniedz karstu ar svaigu maizi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gurķi korejiešu gaumē

Gurķi korejiešu gaumē

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas