2. Vispirms ar asu nazi cūkas ādu iegraiza kvadrātiņos.
3. Ķiploku sadala daiviņās un atkarībā no daiviņu lieluma tās var sagriezt gareniski uz pusēm.
4. Paņem asu nazi un sagrieztās ķiploku daiviņas iestrādā gaļā (ar naža asmeni iedur gaļā un pēc tam griezuma vietā iebāž ķiploku).
5. Kad viss ķiploks iestrādāts cūkgaļā to apkaisa ar sāli un garšvielām. Ja gabals tāds nesimpātisks, notin ar diegu, lai iegūtu glītu formu.
6. Liek uz cepešpannas vai kādā stikla cepamajā traukā, neuzsildītā cepeškrāsnī. Ļauj krāsnij iesilt līdz 200 grādiem un tad cepeti cep vidēji 50 minūtes. * Vislabāk, ja gaļu šādi sagatavo no rīta un cep vakarā. * Garšas niansēm gaļu var apliet ar sarkanvīnu, vīna etiķi, iesmērēt ar sinepēm vai adžiku. * Ja gaļa palikusi pāri ļoti labi garšo arī auksta, īpaši uz baltmaizes