Truša gaļas karbonāde pildīta ar sēnēm

3 1

Sastāvdaļas

  • Truša filejas gabals
  • Milti
  • Ola
  • Sēnes jau sagatavotas
  • Eļla cepšanai
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Truša fileju sagriež 0,5 cm šķēlēs, izklapē ar gaļas āmurīti. Sēņu laikā izmanto sēnes kā pildījumu, citā laikā var sieru, tomātus, arī speķīti. Sēnes kopā ar sīpoliem sacep. Uzreiz ņem divus gaļas gabaliņus. Vienam virsū uzliek sēnes, ar otru pārsedz . Lai turētos kopā, tad galus sasprauž ar asiem koka irbulīšiem , ko pēc tam viegli var izņemt. Apviļā miltos, olā, cep no abām pusēm brūnus, pasniedz ar zaļajiem salātiem, kartupeļiem , rīsiem , garšigi arī ar lēcām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni