Cepts cālis ar banāniem

Sastāvdaļas

  • Cālis
  • Marināde(1 gl anansu sulas,pusglāze batvīna)
  • Sāls
  • Banāni
  • Melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Cāli uz nakti atstāj marinādē, kas gatavota no glāzes ananasu sulas un pusglāzes baltvīna. izņem no marinādes, ierīvē sāli, liek ietaukotā cepeštraukā un cep cepeškrāsnī aptuveni 40 min, laistot ar marinādi un palaikam apgrozot. Kad cālis gatavs , to novieto siltumā. Cepeša šķidrumam pielej atlikušo marinādi, kubiņos sagrieztu ½ ananasu un 2 šķēlītēs sagrieztus banānus, pēc garšas pievieno sāli un melnos piparus; karsē, līdz iegūst biezu mērci. Pārlej cālim un pasniedz.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi