Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Itāļu deserts „Panna cotta” ar zemeņu mērci

Itāļu deserts „Panna cotta” ar zemeņu mērci

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

7
porcijas
  • Desertam „Panna Cotta”:
  • 500 g saldā krējuma
  • 120 g piena
  • Cukurs
  • Vaniļas cukurs
  • Želatīns
  • Ogu mērcei:
  • 400 g zemeņu
  • Kartupeļu ciete
  • Ūdens
  • Cukurs
  • Piparmētra dekoram
  • Ciedru rieksti pasniegšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

180 min.
  1. Gatavo ogu mērci. Verdošā ūdenī ar cukuru lej kartupeļu cieti un nedaudz pavāra. Pieliek zemenes un uzvāra - visu sablenderē.
  2. Gatavo krēmu. Katliņā liek saldo krējumu, pienu, cukuru, vaniļas cukuru un maisot uzvāra. Kad maisījums sasniedzis apmēram +75oC, pieliek iepriekš uzbriedinātu želatīnu un uzvāra.
  3. Nedaudz atdzesē, salej vienreizējos folija trauciņos un liek ledusskapī sastingt.
  4. Desertu pasniedz ar ogu mērci un rotā ar piparmētru lapiņu un ciedru riekstiem.

    Lai labi garšo!
    Desertu pasniedz ar ogu mērci un rotā ar piparmētru lapiņu u...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Veģetārais pupiņu kotletes burgers

Veģetārais pupiņu kotletes burgers

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas