Viltotā pica

Sastāvdaļas

  • 2 personām
  • Itāļu apaļā maize
  • Kečups
  • Majonēze
  • Vārītā desa
  • Žāvētā desa
  • Sīpoli
  • Paprika (var arī nebūt)
  • Tomāti
  • Siers

Pagatavošana

20 min.
  1. Itāļu apaļu maizi pārgriez un drusku izņem mīkstuma, lai veidojas tādas kā laiviņas.
  2. Iekšu izsmērē ar majonēzi un kečupu. Iekšā liek kubiņos sagrieztu vārīto un žāvēto desu, rīnķos sagrieztus sīpolus, strēmelēs sagrieztu papriku un virsū škēlēs ssagrieztus tomātus un pārber ar sarivētu sīpolu. Liek cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 220-230 grādiem un cep 15 - 20 minūtes, līdz siers izkusis un izveidojusies brūna garoziņa.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi