Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sātīgā mājas pica

2006. gada 28. marts
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
60 min
1. Pēc norādījumiem uz iepakojuma, sagatavo picas mīklu. Izrullē un ieklāj pannā.
2. Sagriež salmiņos gaļu un desu, šķēlītēs sagriež šampinjonu, nelielos gabaliņos papriku, sarīve sieru.
3. Mīklu nosmērē ar tomātu mērci, tad ber pāri, gaļu, desu, papriku un sēnes.
4. Pārber visam pāri nedaudz piparus (vēlams svaigi maltus) un kaltētus garšaugus pēc izvēles. Noslēdz visu ar siera kārtu.
5. Picu cep iepriekš sakarsētā krāsnī 180 grādo apmēram 30 minūtes.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu