Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Jēkaba picas - sāļā un saldā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g rauga mīkla
  • variants
  • 200 g maltā gaļa
  • 3 ēd.k. tomātu mērce
  • Sojas mērce
  • Sīpols
  • Ķiploki sāls, pipari, baziliks, raudene pēc paša gaumes
  • Tomāti, siers pēc vajadzības un iespējām
  • variants
  • 200 g biezpiena
  • Pāris ābolu
  • Cukurs, rozīnes, vanilīna cukurs
  • 1 ola
  • 3 ēdk. skāba krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. variants
  2. Dziļā pannā apcep malto gaļu kopā ar sīpoliem, ķiplokiem un garšvielām, pievēno tomātu un sojas mērci, pasautē.
  3. Pusi no dotā mīklas daudzuma plāni izrullē un liek uz cepamās plāts.
  4. Pārziež ar ļoti plānu tomātu mērces kārtiņu.
  5. Virsū līdzenā kārtā liek sagatavoto malto gaļu, pilnībā pārklāj ar plāni sagrieztām tomātu šķēlītēm, pārkaisa raudeni un/vai baziliku.
  6. Biezā kārtā pārkaisa rupji sarīvētu sieru.
  7. Cepeškrāsni cep gatavu.
  8. variants
  9. Kamēr 1. variants cepas:
  10. Kubiciņos sagriež ābolus un rūpīgi sajauc ar pārējām pildījuma sastāvdaļām.
  11. Atlikušo mīklu plāni izrullē un liek uz cepamās plāts.
  12. Virsū līdzenā kārtā liek sagatavoto saldo masu.
  13. Cepeškrāsni cep gatavu.
  14. Rezultāts: picu vakars katrai gaumei
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bagātīgā melleņu siera kūka

Bagātīgā melleņu siera kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas