Sākums > Receptes > Zupas

Aukstā zupa meksikāņu gaumē

2007. gada 29. jūnijs
Foto: Aija Babre
Pagatavošana
15 min
1. izlej bļodā tomātus no bundžas. pievieno sarīvētu gurķi. ieber kukurūzu. pievieno sagrieztas dilles. pavisam mazos gabaliņos sagriež žāvēto vistu un ieber bļodā. ja vista svaigā veidā, to izcep un tad smalki sagriež, un pievieno zupai. pielej aukstu (vārītu atdzesētu vai jau gatavu) ūdeni pēc vajadzības - cik biezu zupu gribas. pieber sāli pēc garšas, tāpat piparus (melnos vai piecu piparu maisījumu, vai citronpiparus), iekaisa salātu garšvielu (dod savdabīgu labu garšu) un tex-mex garšvielu - visu atbilstoši gaumei!
2. atsvaidzinoša, viegla, bet sātīga zupa ir gatava!
3. lai labi garšo!
Uz augšu