Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
3
Jaunākie Vecākie
Z
Zinta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man šī mīkla ļoti patīk, izmantoju gan picām, gan saldajām maizēm un visi, kuri ir ēduši, tikai slavē. Vienīgi priekš cilvēkiem, kuri īsti labi nezin, kā taisa mīklu, gribētos precizējumu, kā labāk to darīt.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Ermo
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mīlklu taisa tā: 200 gr piena (1. Krūzi) nedaudz uzsilda, pieber 1. ēdamkaroti cukura, 1. ēdamkaroti eļļas (vienalga kādu), šķipsniņu sāls, kādi 10 - 12 gr. rauga (neviss sauso), tad ber miltus un maisa, kamēr paliek normāla mīkla un tik traki nelīp pie rokām, izveido bumbu un ieliek celefāna maisiņā, lai rūgst.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
A
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pameginaju recepti un neiesaku nevienam, ta nav istas picas mikla
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Līdzīgās receptes

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes