Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļi cepeškrāsnī

2007. gada 6. jūnijs
Foto: Laura Šmite
Pagatavošana
60 min
1. Sagatavo cepamo trauku - ovālu, kantainu karstumizturīgu trauku, kurā ieklāj cepamo papīru
2. Kartupeļus noskalo un sagriež paplānās šķēlītēs
3. Sagrieztās šķēlītes izber cepamajā traukā
4. Pagatavo maisījumu - mazā bļodiņā ielej eļļu un pievieno sīki sagrieztus vai saspiestus ķiplokus, koriandra graudus, ķimenes, sāli, piparus un citas garšvielas. Visu samaisa
5. Pārlej maisījumu traukā un samaisa kartupeļus
6. Liek cepeškrāsnī un cep ik pa brīdim apmaisot un nogaršojot 40 min - 1h.
7. Ēdiens nav domāts tiem, kas skaita kalorijas!
Uz augšu