Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Biezpiena sacepums no maizes

2007. gada 3. jūnijs
Foto: Evita Andrejeva
Pagatavošana
1 min
1. MAizes klaipam nogriež garozas un mīkstumu sagrīež plānās šķēlēs.Pildījumam ņem biezpienu, ko saputo ar olām, cukuruun pienu.Un pievieno pēc garšas garšvielas.
2. Pannā ieklāj cepamo papīru. Divas baltmaizes šķēlītes savieno ar biezpiena pildījumu un noliek uz pannas perpendikulāri dibenam. Katru nākamo šķēli apziež ar biezpiena masu un piespiež pie iepriekšējās šķēles, kamēr izveidojas rinda visā pannas platumā. Atlikušo biezpiena masu uzliek virs maizes šķēlītēm un nolīdzina. Virsū uzliek maza svieste piciņas un pārkaisa ar kanēli. Cep cepeškrāsnī līdz gatavībai.
Uz augšu