Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pesto

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 buntīte svaiga bazilika
  • 2 ēd. k. pīniju jeb ciedra riekstu (angliski pine nut)
  • 50 g rīvēta parmesāna siera
  • 3 daiviņas ķiploka
  • 1 dl olīveļas
  • 1 /2 tējk. sāls
  • 1 /4 tējk. piparu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Sajauc kopā baziliku ar saspiestiem ķiplokiem un riekstiem, kartīgi visu samal kopā.
  2. Pamazām pievieno eļu.
  3. Iemaisi iekšā smalki sarīvētu parmesāna sieru, sāli un piparus.
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas