Pesto

Pesto
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 1 buntīte svaiga bazilika
  • 2 ēd. k. pīniju jeb ciedra riekstu (angliski pine nut)
  • 50 g rīvēta parmesāna siera
  • 3 daiviņas ķiploka
  • 1 dl olīveļas
  • 1 /2 tējk. sāls
  • 1 /4 tējk. piparu

Pagatavošana

15 min.
  1. Sajauc kopā baziliku ar saspiestiem ķiplokiem un riekstiem, kartīgi visu samal kopā.
  2. Pamazām pievieno eļu.
  3. Iemaisi iekšā smalki sarīvētu parmesāna sieru, sāli un piparus.
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi