Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pasta ar spinātiem un vistu

Pasta ar spinātiem un vistu

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 iepakojums pastas pēc izvēles
  • 2-3 vistas šķiņķīši
  • 200 g spinātu
  • 200 ml saldā krējuma
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
  • Ūdens pastas vārīšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Vāra pastu atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
  2. Kamēr pasta vārās, samalcina ķiploku un liek cepties nelielā eļļas daudzumā.
  3. Noņem vistas šķinķiem ādu un atdala gaļu no kauliem, sagriež vidējos gabaliņos un liek pannā pie ķiploka.
  4. Kad vista apbrūnināta, pievieno noskalotus spinātus (atstājot to ūdeni, kas paliek pie lapām).
  5. Kad viss kopā nedaudz sasautējies, pievieno saldo krējumu. Papildina ar sāli un pipariem pēc garšas, uzkarsē.
  6. Pa to laiku pasta noteikti jau ir gatava, liek to pannā pie mērces. Nedaudz apmaisa un var pasniegt.
    Ja ir vēlme, pirms liek mērcei klāt spinātus, vistai var nedaudz pieliet baltvīnu un pasautēt vistu tajā.

    Labu apetīti!
    Pa to laiku pasta noteikti jau ir gatava, liek to pannā pie...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas