Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Marinēts ingvers

Marinēts ingvers

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g svaigas saknes
  • 1 glāze galda etiķa
  • 80 g cukura
  • 2 tējk. sāls
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Svaigu ingveru nomizo un sagriež ļoti smalkās, garenās šķēlītēs. Jāgriež šķērsām šķiedrām.
  2. Sagriezto iingveru liek sietā un nedaudz pārkaisa ar sāli.
  3. Kad invers nedaudz atsulojies, uz dažām sekundēm iegremdē verdošā ūdenī, pēc tam atdzesē un nedaudz nožāvē.
  4. Kad marināde atdzisusi, to pārlej ingveram un diennakti tur istabas temperatūrā. Pēc tam uzglabā slēgtā traukā ledusskapī.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas