* rīsi asorti

Sastāvdaļas

  • Rīsi
  • Vistas fileja
  • Svaigi burkāni
  • Saldētas pupiņas
  • Sipols
  • Vāritas olas
  • Chilli pērce

Pagatavošana

20 min.
  1. Piemērs :
  2. Sasmalcinam sipolu, sagriežam vistas fileju mazos gabaliņos, sarīvējam uz rīves burkānu ( nepārāk smalki) Olu ari sarīvējam.
  3. Liekam varīties rīsus, kad rīsi gadrīz gatavi piemetam klāt saldētās pupiņas un turpinam varīt līdz risi ir galīgi gatavi.
  4. Paralēli cepjam sipolus ar vistas fileju un sarīvēto burkānu, var pievienot garšvielu kā baziliku un nedaudz rīvētos melnos piparus.
  5. Kad rīsi ir uzvārijušies nokāšam udeni, pievienojam katliņā apcepto vistas fileju ar burkānu un sīpolu, pieberam klāt sarīvēto olu divas edamkarotes chiili merci kārtīgi izmaisām un varam vēl parkaisīt uz sķivja pasniedzot ēdienu ar sarīvētu sieru!!

Komentāri

rosbaubs 2011. gada 20. jūlijs 20:33
episki garšīgs ēdiens

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi