Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Dzērieni Dzērveņu morss

Dzērveņu morss

FOTO: Depositphotos.com

Vitaminizēts dzēriens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 150 g dzērveņu ( 100 g sulas )
  • 1 l ūdens
  • 85 - 100 g cukura
  • 1 / 8 citrona
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Dzērvenes noskalo, ar koka stampiņu saspaida un izspiež sulu.
  2. Čagas pārlej ar ūdeni, uzvāra, izkāš.
  3. Šķidrumam pievieno cukuru, uzvāra, pielej svaigo dzērveņu sulu un atdzesē.
  4. Lej stikla krūzē, pieliek citrona šķēlītes.
  5. Tāpat gatavo jāņogu, zemeņu, aveņu dzērienu.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Dzērieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas