Dzērveņu morss

Dzērveņu morss
Foto: Depositphotos.com
Vitaminizēts dzēriens

Sastāvdaļas

  • 150 g dzērveņu ( 100 g sulas )
  • 1 l ūdens
  • 85 - 100 g cukura
  • 1 / 8 citrona

Pagatavošana

25 min.
  1. Dzērvenes noskalo, ar koka stampiņu saspaida un izspiež sulu.
  2. Čagas pārlej ar ūdeni, uzvāra, izkāš.
  3. Šķidrumam pievieno cukuru, uzvāra, pielej svaigo dzērveņu sulu un atdzesē.
  4. Lej stikla krūzē, pieliek citrona šķēlītes.
  5. Tāpat gatavo jāņogu, zemeņu, aveņu dzērienu.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

homer 2011. gada 6. novembris 19:37
nyahhhhh

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi