Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vārīta sauleszivs krējuma mērcē ar sinepēm

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 —600 g zivju
  • 1 pētersīļa saknīte
  • 1 selerijas saknīte
  • 1 —2 lauru lapas
  • 1 sīpols
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Mērce: 1 tējkarote sinepju, 1—2 ēd. karotes etiķa, 100—150 g krējuma, sāls un cukurs pēc garšas.
  2. Sagatavoto zivi sagriež gabaliņos un vāra garšvielu novārījumā. Samaisa sinepes ar etiķi, sāli un cukuru, pievieno krējumu, labi izmaisa. Gatavo zivi sakārto traukā, pārlej ar mērci, apkārt liek vārītus kartupeļus, pārkaisa sasmalcinātus diļļu vai pētersīļu zaļumus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas