Siermaizītes mikroviļņu krāsnī (kraukšķīgās)

Sastāvdaļas

  • Divas šķēles baltmaizes (nebūtu vēlama pārāk svaiga)
  • Sviests (divi naža gali)
  • Divas šķēles siera (vēlams ar mazāku tauku saturu)

Pagatavošana

4 min.
  1. Uz maizes uzsmērē sviestu un uzliek sieru;
  2. novieto maizes uz šķīvja (bez zelta maliņām) cieši kopā,
  3. lai kūstošais siers mazāk aiztecētu prom;
  4. Ievieto mikroviļņu krāsnī un cep ar maksimālo jaudu
  5. kādas 2-3. minūtes!
  6. UZMANĪBU!
  7. Lai, maizes būtu patiesi gardas kraukšķīgas (un jā - pat cietas – kā sausiņi). Tad jācep līdz siers un maize paliek dzeltenīgi brūni un cieti! Cepot ir ĻOTI SVARĪGI atrast šo momentu, jo apmēram 10 – 15.sekunžu laikā, siermaize no dzeltenīgi brūnas pārvēršas par melnu ogli ar kodīgiem dūmiem!
  8. Ja vienreiz uztrāpīsiet uz īsto brīdi – garantēju, ka nekad vairs necepsiet parastās mīkstās siermaizes!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi