Plaucētās mīklas radziņi

Sastāvdaļas

  • 150 g miltu
  • 50 g sviesta vai margarīna
  • 65 g piena vai ūdens
  • Nedaudz sāls
  • 3 olas : ola vai nedaudz ūdens pārziešanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Pagatavo plaucētu mīklu, piepilda ar to konditorejas maisiņu un ar gludo uzgali izspiež uz ietaukotas plāts nelielus radziņus.
  2. Pārziež tos ar sakultu olu vai ūdeni un cep (kā plaucētas mīklas lodītes vai eklērus) 12 - 15 minūtes.
  3. Atdzesētus pārgriež un pilda ar sāļiem krēmiem vai saldu pildījuma masu. Ja radziņi nav lieli, tos nepilda, bet pārklāj ar glazūru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi