Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas fileja tomātu mērcē ar lēcām

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 gab vistas filejas
  • 100 g žāvēta speķīša
  • 5 l tomātu sulas
  • 50 g lēcu
  • Garšvielas - sāls, pipari, balzāma etiķis, tobasco mērce (viss pēc garšas)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Vistas fileju sagriež vai nu 2 vai 3 daļās - cik lielus vistas rullīšus vēlēsies servēt;
  2. Ar gālas āmirīti izklopē nedaudz;
  3. žāvēto speķīti sagriež plānās šķēlītēs;
  4. tin vistas rullīšus iekšā liekot speķi uz saspraust var ar zobu izrbulīšiem;
  5. apcep uz pannas - lielas liesmas, apberot ar sāli un pipariem;
  6. kad vistas gabaliņi brūni-pielej tomātu sulu un pieber lēcas, pievieno pārējās garšvielas;
  7. sautē kādas 30min un lēnas uguns ik pa laikam apgriežot vistiņu;
  8. pasniedz ar rīsiem, kartupeļiem utt!
  9. Lai labi garšo!!!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju un šokolādes kūka

Plūmju un šokolādes kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas