Vistas fileja tomātu mērcē ar lēcām

Sastāvdaļas

  • 4 gab vistas filejas
  • 100 g žāvēta speķīša
  • 5 l tomātu sulas
  • 50 g lēcu
  • Garšvielas - sāls, pipari, balzāma etiķis, tobasco mērce (viss pēc garšas)

Pagatavošana

35 min.
  1. Vistas fileju sagriež vai nu 2 vai 3 daļās - cik lielus vistas rullīšus vēlēsies servēt;
  2. Ar gālas āmirīti izklopē nedaudz;
  3. žāvēto speķīti sagriež plānās šķēlītēs;
  4. tin vistas rullīšus iekšā liekot speķi uz saspraust var ar zobu izrbulīšiem;
  5. apcep uz pannas - lielas liesmas, apberot ar sāli un pipariem;
  6. kad vistas gabaliņi brūni-pielej tomātu sulu un pieber lēcas, pievieno pārējās garšvielas;
  7. sautē kādas 30min un lēnas uguns ik pa laikam apgriežot vistiņu;
  8. pasniedz ar rīsiem, kartupeļiem utt!
  9. Lai labi garšo!!!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi