Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas fileja apelsīnu sulā

Vistas fileja apelsīnu sulā

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg vistas fileju
  • 0.5 l apelsīnu sulas (var lietot arī paku sulu)
  • Vistas gaļas garšvielas
  • 2 tējk. kartupeļu cietes
  • Rīvēta apelsīna miziņa
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa cepšanai
  • Pētersīļi pasniegšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, pārber ar garšvielām un liek apcepties uz ietaukotas pannas.
  2. Gatavo vistas fileju liek katliņā, pārlej ar apelsīnu sulu pievieno, rīvētu apelsīnu miziņu. Uzliek vāciņu un liek uz lēnas uguns sautēties ~20 min.
  3. Kad vista savu laiku jau pasautējusies, atsevišķā trauciņā iejauc kartupeļu cieti ar apelsīnu, izšķīdina un pievieno mērcei, kārtīgi samaisa, lai mērce sabiezē.
    Pasniedzot, pārkaisa ar sasmalcinātu ar pētersīli, lai piešķirtu papildus garšas un svaigu aromātu.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sendvičs ar bekonu, čedaras sieru un gurķu mērci

Sendvičs ar bekonu, čedaras sieru un gurķu mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas