Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas fileja apelsīnu sulā

2005. gada 15. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
40 min
1. Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, pārber ar garšvielām un liek apcepties uz ietaukotas pannas.
2. Gatavo vistas fileju liek katliņā, pārlej ar apelsīnu sulu pievieno, rīvētu apelsīnu miziņu. Uzliek vāciņu un liek uz lēnas uguns sautēties ~20 min.
3. Kad vista savu laiku jau pasautējusies, atsevišķā trauciņā iejauc kartupeļu cieti ar apelsīnu, izšķīdina un pievieno mērcei, kārtīgi samaisa, lai mērce sabiezē.
Pasniedzot, pārkaisa ar sasmalcinātu ar pētersīli, lai piešķirtu papildus garšas un svaigu aromātu.

Labu apetīti!
Uz augšu