Olu un citrona krēms

Sastāvdaļas

  • 1 ola
  • ½citrona
  • 25g cukura
  • 3g želantīna

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas dzeltenumu ar cukuru, norīvētu citrona miziņu saputo, līdz cukurs izkusis.
  2. Tad pievieno citrona sulu, aukstāūdenī uzbriedina un izšķīdina želantīnu un iecilā saputotu olas baltumu.
  3. Lej saldēdiena bļodā un liek vēsā vietā, lai sarec.
  4. Citrona sulas vietā var likt rumu vai konjaku ( 25g)

Komentāri

liga 2013. gada 20. novembris 18:56
ja es tulit pameginasu

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi