Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 olas
  • glāze cukura
  • glāze miltu
  • puslitrs notīrītu jāņogu
  • tējk. vaniļas cukura
  • pusglāze skāba krējuma
  • piciņa sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Olas saputo ar cukuru un vaniļascukuru. Tad pievieno un iemaisa miltus. Cepamo formu ieziež ar sviestu, ieber jāņogas un pārlej ar mīklu, cep 40 min. 180 grādu t. Kūkas gatavību pārbauda ar koka iesmiņu, vajadzības gadījumā turpina cept.
  2. Kūku atdzesē, pasniedzot pārlej ar skābo krējumu.
  3. Kūku var ceptr visu vasaru - ar rabarberiem, mellenēm, upenēm, jāņogām, āboliem un brūklenēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas