Kūpinātas mencas pastēte

Sastāvdaļas

  • 300 g kūpinātas mencas
  • 75 g dūmota speķa
  • 50 g vārītu burkānu
  • 30 g siera
  • 100 g skāba krējuma
  • 20 g mārrutku
  • Sāls
  • Cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivs fileju kopā ar speķi un burkānu samaļ, pieliek sarīvētu sieru, mārrutku, sali un cukuru, iemaisa krējumu. Ietin folijā un uz 1 stundu ievieto ledusskapī. Pirms pasniegšanas griž šķēlēs, kārto lēzenā traukā, rotā ar citronu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi