Cūkas filejas sautējums ar ananāsiem

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkas filejas
  • 230 g konservētu ananāsu
  • 70 g tomātu biezeņa
  • 25 -50g sojas
  • 1 sīpols
  • 150 g ūdens
  • 2 ēd.k. vīna etiķa
  • Apm.15cm gurķa
  • Sāls un melnie pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež apm.1cm biezās,nelielās šķēlītēs.Ananāsus notecina,sulu saglabā.
  2. Katlā uzkarsē 100g ananāsu konservu sulas,tomātu biezeni,soju,ūdeni un vīna etiķi.
  3. Nomizo un sasmalcina sīpolu.Sīpolu un gaļas šķēlītes liek mērcē.Vāra apm.5minūtes.
  4. Ananāsu sagriež.Gurķi nomizo un gareniski pārgriež uz pusēm.Ar karoti izņem sēkliņas.Mīkstumu sagriež šķēlītēs.
  5. Ananāsu un gurķi pievieno ēdienam.Uzkarsē.Pievieno garšvielas.
  6. Var pasniegt ar rīsiem,makaroniem un svaigu dārzeņu salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi