Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Apelsinu zupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 apelsīni
  • ½ glāze cukura
  • 1.5 ēdamkarotes kartupeļu ciete
  • ½ tējkarote citronu sulas
  • 8 dl ūdens
  • Pagatavošana
  • Pusi cukura izkausē ūdenī,pieliek plāni sagrieztas apelsīnu miziņas un uzvāra.Pievieno aukstā ūdenī izmaisītu kartupeļu cieti,uzvāra un atdzesē
  • Notīrītus apelsīnus sagriež šķēlītēs,izņem sēklas,pārkaisa ar atlikušo cukuru un ļauj mazliet iecukuroties
  • Atdzesētajiem šķidrumam pievieno citronu sulu un sagatavotos augļus.Pasniedz ar putukrējumu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Pagatavošana:
  2. Pusi cukura izkausē ūdenī,pieliek plāni sagrieztas apelsīnu miziņas un uzvāra.Pievieno aukstā ūdenī izmaisītu kartupeļu cieti,uzvāra un atdzesē.
  3. Notīrītus apelsīnus sagriež šķēlītēs,izņem sēklas,pārkaisa ar atlikušo cukuru un ļauj mazliet iecukuroties.
  4. Atdzesētajiem šķidrumam pievieno citronu sulu un sagatavotos augļus.Pasniedz ar putukrējumu
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Maigā gaileņu krēmzupa

Maigā gaileņu krēmzupa

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas