Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cepts lasis krējuma mērcē

2007. gada 26. marts
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
30 min
1. Laša steika gabaliņus noskalo remdenā ūdenī
2. Sagatavo pannu, ieklājot tajā folliju
3. No abām pusēm steikus apkaisa ar sāli un bagātīgi noklāj ar krējumu, liek uz pannas
4. Pa virsu spiež citronu un ķiplokus
5. Pārkaisa ar citronpipariem
6. Visu arī pārklāj ar follliju un liek krāsnī cepties (sutēt)
7. Ik pa laikam pārbauda laša iekšpusīti, ņem ārā, kad tas ir kļuvis gaiši rozā
8. Garantēju ļoti labu, krēmīgu garšu, vīriešiem patiks, ja būs nedaudz vairāk piparu. Ļoti piemērots ēdiens jūtīgiem cilvēkiem ar paaugstinātu skābes saturu kuņģī.
Uz augšu