Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ceperškrāsnī cepts lasis ar diļļu mērci

Ceperškrāsnī cepts lasis ar diļļu mērci

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veģetārās
Piedevām: Izvāri kartupeļus, klāt piestāvēs labs baltvīns.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • Lasim:
  • 1 kg laša filejas
  • Zivs garšviela
  • 2 citroni
  • 4 ķiploki
  • Sāls
  • Pipari
  • Diļļu mērcei:
  • 200 ml saldā krējuma
  • 1 kārtīga bunte diļļu
  • Zivs garšviela
  • Dārzeņu garšvielas
  • 2 ēd. k. miltu
  • Nedaudz ūdens (miltu izšķīdināšanai)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Zivs pagatavošana: sagriež fileju gabaliņos. Ievieto to follijā un apber ar garšvielām. Uzspiež citrona sulu, un saliek ķiploka daiviņas virsū.
  2. Aizloka ciet folliju. Liek cepties cepeškrāsnī uz 180 grādiem, apm 35 min.
  3. Mērces pagatavošana: ieliek katliņā drusciņ sviesta, izkausē. Pielej klāt saldo krējumu. Kad tas uzsilis, pieber klāt garšvielas.
  4. Pavāra, tad pielej klāt miltus (kādas 2 ēd+ūdens). Kad mērce gandrīz gatava, pieber klāt dilles.

    Labu apetīti!
    Pavāra, tad pielej klāt miltus (kādas 2 ēd+ūdens). Kad mērce...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Krabju salāti ar puķkāpostu, kukurūzu un svaigu gurķi

Krabju salāti ar puķkāpostu, kukurūzu un svaigu gurķi

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas