Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Skotu olas

Skotu olas

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Vārītas olas
  • Maltā gaļa
  • Milti
  • Svaiga ola
  • Rīvmaize
  • Pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Sajauc malto gaļu ar sāli un pipariem.
  2. Vārītās olas, katru apviļā maltajā gaļā, lai veidotos ~ 1 cm bieza gaļas kārtiņa.
  3. Izveidoto pildīto kotleti mērcē miltos, sakultā olā un rīvmaizē 2 reizes.
  4. Cep sakarsētā eļļā apmēram 7- 10 minūtes. Pasniedz ar piedevām pēc izvēles.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas