Skotu olas

Skotu olas
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • Vārītas olas
  • Maltā gaļa
  • Milti
  • Svaiga ola
  • Rīvmaize
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

25 min.
  1. Sajauc malto gaļu ar sāli un pipariem.
  2. Vārītās olas, katru apviļā maltajā gaļā, lai veidotos ~ 1 cm bieza gaļas kārtiņa.
  3. Izveidoto pildīto kotleti mērcē miltos, sakultā olā un rīvmaizē 2 reizes.
  4. Cep sakarsētā eļļā apmēram 7- 10 minūtes. Pasniedz ar piedevām pēc izvēles.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni