Tefteļi tomātu mērcē

Tefteļi tomātu mērcē
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 500 g maltas cūkgaļas
  • 125 g rīsu
  • 8 daiviņa/s ķiploka
  • 2 olas
  • 800 g konservētu tomātu savā sulā
  • Sāls, pipari
  • Svaigas dilles
  • Ūdens

Pagatavošana

60 min.
  1. Izvāra rīsus,atdzesē, mazliet ar dakšiņu saspaida smalkākus. Pievieno malto gaļu, turpat pievieno sīki sakapātu ķiploku (4 daiviņas), olas, garšvielas.
  2. Katlā ar visu sulu lej tomātu masu, papildina ar sāli, pipariem, ķiploku un sablendē.
  3. No rīsu un gaļas masas taisa mazas bumbiņas liek kastrolī un vāra, līdz gaļa gatava.
    Karstām porcijām uzber svaigas dilles, tās piešķirs debešķīgu aromātu un papildus garšu.

    Lai labi garšo!
    No rīsu un gaļas masas taisa mazas bumbiņas liek kastrolī un...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Janis 2012. gada 17. marts 18:59
ad buus gatavi??? peec cik ilga laika?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi