Kanēļa rullīši ar glazūru

Kanēļa rullīši ar glazūru
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 1.5 glāze/s miltu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 1/2 tējk. sāls
  • 1/2 tējk. sodas
  • 1.5 tējk. sausā rauga
  • 1 ēd. k. augu eļļas
  • 3/4 glāze/s sojas piena
  • 1/4 glāze/s cukura
  • 2 ēd. k. kanēļa
  • 1/8 glāze/s izkausēta margarīna
  • 1/2 glāze/s pūdercukura
  • 1 ēd. k. sojas piena
  • 1 tējk. vaniļas eskstrakta

Pagatavošana

20 min.
  1. Ieslēdz cepeškrāsni uz 180°C.
  2. Vispirms sajauc sausās sastāvdaļas - miltus, cepamo pulveri, sāli, sodu, raugu. Tad pievieno sojas pienu (30°C) un eļļu. Visu labi samaisa, līdz izveidojas lipīga mīkla.
  3. Izkausē margarīnu un atsevišķā trauciņā sajauc kanēli un cukuru.
  4. Mīklu sadala divās daļās. Izrullē 10 x 20c m taisnstūri. Ja mīkla līp, nedaudz apkaisa ar miltiem. Mīlklu pārklāj ar pusi izkausētā margarīna, atstājot nenoziestus 2 cm no garākās malas, un apkaisa ar pusi no cukura/kanēļa maisījuma.
  5. Gareniski sarullē un sagriež ~2 cm platos gabaliņos. Kārto uz cepešpannas, kas noklāta ar cepamo papīru. To pašu atkārto ar pārejo mīklu.
  6. Cep 9-12 minūtes.

  7. Glazūrai: pūdercukuru sajauc ar vaniļu un 1 ēd. k. sojas piena. Pārklāj rullīšus uzreiz pēc izņemšanas no cepeškrāsns.

    Lai labi garšo!
    Glazūrai: pūdercukuru sajauc ar vaniļu un 1 ēd. k. sojas pie...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi