Sātīgi, lai arī bez gaļas un garšo vienkārši super!
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
1.5kgķirbja
1sīpols - vidējs
Viegls dārzeņu buljons
1tējk.ķirbju eļļas
1ēd. k.olīveļļas
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
Saulē vītināti tomāti
Ķirbju sēklas
Pētersīļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
30 min.
Ķirbja mīkstumu sagriež nelielos gabaliņos.
Katliņā, sakarsētā olīveļļā, nedaudz apcep sīki sasmalcinātu sīpolu, pieber ķirbjus, pārlej ar dārzeņu buljonu līdz ķirbji nosegti. Vāra uz nelielas uguns apmēram 15 minūtes, līdz ķirbis mīksts.
Zupu sablendē, pievieno garšvielas pēc vajadzības, iemaisa ķirbja eļļu.
Pasniedz ar sasmalcinātiem pētersīļiem, sagrieztiem saulē vītinātiem tomātiem un ķirbju sēklām.