Salami desas un kartupeļu sautējums

Sastāvdaļas

  • Personām
  • 8 -9kartupeļi(apm.1kg)
  • 1 puravs
  • ½tējk.sāls
  • 1 /tējk.melno piparu
  • 200 g piena
  • 100 g ķiploku salami desas
  • 3 tomāti
  • 1 tējk.oregona
  • 80 grīvēta siera

Pagatavošana

25 min.
  1. Kartupeļus nomizo un sagriež šķēlītēs.Puravu noskalo un sagriež šķēlītēs.
  2. Kartupeļu un puravu šķēles pamīšus liek pannā ar augstām malām vai katlā.Katrai kārtai pārkaisa sāli un piparus.
  3. Pielej pienu,vāra uz plīts,līdz kartupeļi gandrīz gatavi.
  4. Desu sagrieš sloksnītēs.Tomātus sagriež šķēlītēs.Desu pārkaisa kartupeļiem,pašā virsū glīti kārto tomātus.Pārkaisa ar oregonu un rīvētu sieru.
  5. Pannai uzliek vāku un sautē,līdz siers izkusis.Pasniedz ar svaigu dārzeņu salātiem un maizi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi