Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Salami desas un kartupeļu sautējums

2007. gada 22. februāris
Foto: Elīna Sēkliņa
Pagatavošana
25 min
1. Kartupeļus nomizo un sagriež šķēlītēs.Puravu noskalo un sagriež šķēlītēs.
2. Kartupeļu un puravu šķēles pamīšus liek pannā ar augstām malām vai katlā.Katrai kārtai pārkaisa sāli un piparus.
3. Pielej pienu,vāra uz plīts,līdz kartupeļi gandrīz gatavi.
4. Desu sagrieš sloksnītēs.Tomātus sagriež šķēlītēs.Desu pārkaisa kartupeļiem,pašā virsū glīti kārto tomātus.Pārkaisa ar oregonu un rīvētu sieru.
5. Pannai uzliek vāku un sautē,līdz siers izkusis.Pasniedz ar svaigu dārzeņu salātiem un maizi.
Uz augšu