Siļķes ikru sviests

Sastāvdaļas

  • Ikri no 2 sālītām siļķēm
  • Sviests 1 paciņa

Pagatavošana

1 min.
  1. Ikrus ieliek bļodiņā, uzlej verdošu ūdeni, lai tas pārklāj ikrus. Atstāj atdzist.
  2. Ikrus atstāj tajā pašā traukā un ar putojamo slotiņu puto, kamēr visas plēves paliek uz slotiņas.
  3. Šķidrumu ar ikriem notecina uz smalka sieta, un vairākas reizes skalo, pēc tam notecina sausus.
  4. Sviestu sajauc ar ikriem un ar putojamo slotiņu saputo viendabīgā masā. Ieliek saldētavā uz ½ stundu.
  5. Galdā pasniedz trauciņā, kam apkārt ledus (kā kaviāru)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi